pátek 1. října 2010

Dream Damage Records



Dream Damage je malý lo-fi blog-label z Camberry, jehož předností jsou víceméně volně dostupné nahrávky několika australských interpretů. Takže pokud zájemce některý ze striktně limitovaných titulů propásne ve fyzické podobě, může v klidu, třeba klidu domova klikat po verzích digitálních.
První titul Go Go Second Change Virgin se objevil v minulém roce a patří dvojici Assassins 88, jehož polovinu tvoří L.A Thomas z pro mě asi nejpřitažlivějšího projektu Danger Beach. Debutovou EP lahůdku pojmenoval Milky Way, ze které tři osminky osladilo následující trio Dream Demage cukrářů:
TV Colours (dříve Basketball Cards) Bobbyho Killa (ex-HATE), zpěvák The Fighting League Dominic Death a žánrově nejprotřelejší Jonny Telafone (Golden Buoy, ex-The Telafones), schraňující už celkem pěkně dlouhou a především zajímavou řádku záznamů (EP1, EP2!!!!!, LP1, LP2, LP3, LP4). Prozatím posledním zástupcem vysněného DDR je díky The Great Indoors EP a předchozímu Demu trio Teddy Trouble, poskládané z Golden Buoy a The Fighting League.
Jen tak dál DREAM DAMAGE!!

Žádné komentáře: