úterý 8. února 2011

Haunted Cassette Tapes - RΛINИIΛЯ (215.18Mhz) / $LØW HE▲D (Lamia Forest)



První zmínky o experimentálním labelu Haunted Cassette Tapes se objevily loni na podzim ve spojení s vydáním Dvojky drone projektu De Tuinen. Limitovaná cd-r (20 ks) edice s downloadem a následující Ewou však tento dle odesílací adresy holandský štítek, vedený tajemnou dvojicí DSG-KK, zastihl ještě v jeho nultém sondclound období. Teprve minulý týden prostřednictvím půlhodinové split kazety nastínil svou anti-digitální budoucnost, nemálo obsahem a stručnými informacemi o interpretech připomínající nyní tak trochu pouze inkasující a nekomunikující americké Disaro. Tyto negativa však Haunted Cassette Tapes naštěstí obcházejí.
Záznamem kratší stranu obsadilo EP 215.18Mhz oaklandského projektu RΛINИIΛЯ, spolupracujícího např. s Tundra Dubs a Pale Noir. Drone elektroniku, která dokonce přečarovala i (s)hit Lady Gaga doprovází v protisměru magnetofonových otáček fascinující noční výprava do mlhavého údolí Lamia Forest od $LØW HE▲D z Tennessee (Chattanooga).
Haunted Cassette Tapes stojí sice teprve na začátku, ale podle již ohlášených nástupců této třicetikusové expedice je čeká minimálně stejný posluchačský zájem, jako o tuzemské chrliče titulů AMDISCS!!!

RΛINИIΛЯ - 215.18Mhz (16')
A1. Intro
A2. Nightmare Revisited
A3. 215.18Mhz
A4. Cthulhu R'lyeh
A5. Chalk

$LØW HE▲D - Lamia Forest (19')
B1. 3astwood Prophet
B2. Cold Paint Huffer
B3. Jmar
B4. Crying Gam3
B5. Leaves
B6. Lamia Forest
B7. Blurry M3adow
B8. Wilted 3Y3



1 komentář:

Jürgen DDR řekl(a)...

HCT na CREEPY TEEPEE?!!!!