neděle 29. července 2012

PODVODNÉ FIRMY vs. (třeba) Pavel Dlouhý


Setkali jste se s někým, kdo se Vás snažil ošálit, nebo obelhat? Stali jste se sami obětí podvodu? Podělte se s Vašimi osobními zkušenostmi. Nenechme podvodníky vyhrát!
Využijte přehledný seznam právnických a fyzických osob na webovém projektu PODVODNÉ FIRMY.
Jako příklad uvádím záznam o Ing. Pavlu Dlouhém, místostarostovi Hluboké n. Vlt. (současný starosta Ing. Tomáš Jirsa kandiduje za ODS na hejtmana Jihočeského kraje):

„...je obyčejný gauner a ne kníže z Hluboké! Při restitucích majetku Školního zemědělského podniku Hluboká nad Vltavou jako ředitel nechal rozkrást státní majetek způsobem tvz. navýšení podílů. Šlo o to, že se měl vydával majetek restituentům jen podle toho co skutečně odevzdali, tj. například krávu za krávu. Jen v případech, kdy nebylo možné toto prokázat podle protoklu se mělo postupovat podle vyhlášky o náhradách. Protože majetek ŠZP byl několikanásobně vyžší než restituce, Dlohý rozhodl, že majetek se začne vydávat podle náhradové vyhlášky, kde bylo možné dosáhnout i více než trojnásobného plnění. To ovšem bylo možné je pro něj a kámoše, protože začal skupovat restituční podíly od restituentů, ktrým nejprve tvrdil, že nic nedostanou.Takže státní majetek stamilionovéých hodnot se vydal navíc. Za zneužívání informací v obchodním styku a byl naší kriminálkou na podnět NkÚ trestně stíhán. Státní zástupce Žiška z KSZ tento případ za nevyjasněných okolností smetl ze stolu, takže Dlohý se před soud vůbec nedostal…“

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

... a co třeba takový Ing. Josef Půr, kterému pod názvem "Terénní úpravy Hluboká" spadlo do křtátu nové parkoviště u ZOO a Loveckého zámku Ohrada, kde se úmyslně poškozené kořeny starých dubů staly důvodem pro jejich pokácení? Další NEUVĚŘITELNÉ svinstvo naší společnosti!

Anonymní řekl(a)...

Dnes jsem sel k zamku hluboka, poprve. Kdyz se tam objevil lovecky zamek, tak jsem tam parkovat... ****, zamok byl od parkoviste vice jak 2 Km... Nikde zadna znacka. Nebyl jsem jediny jenz se chytili do pasti...