čtvrtek 13. prosince 2012

Аврора и голод




"Komunisté nepatří ke kormidlu" je název druhého dějství populární hry třeboňských studentů, jehož hrdinové nás tentokrát zavedou mezi hladovějící oběti protirežimních nepokojů. Premiéra proběhne v pondělí 17. prosince v 18.00 (SEČ) a protože se jedná o čtyřiadvacetihodinový kus, předpokládaný závěr představení není nutné z tohoto důvodu (snad) ani uvádět. Dle proběhlých zkoušek však půjde bezpochyby o mnohem zdařilejší představení, než úvodní  "Stávka". Autoři se navíc nechali slyšet, že již pracují na závěrečné části divadelní trilogie, inspirované tentokrát sebeupalováním Tibeťanů proti čínské nadvládě. Takže už nyní se můžeme těšit na velice hřejivý závěr tohoto úsměvného roku 2012.      

5 komentářů:

Jürgen DDR řekl(a)...

"Pravda a láska vítězí nad lží a nenávistí", moji mladí a milí studenti. Se svými postoji vůči jisté koalici mě však vůbec nespojujte. Děkuji, Váš Ghost of VH.

Anonymní řekl(a)...

"Ta naše je spíše symbolická, nechceme se srovnávat s Mahátmou Gándhím," řekl Šimon Heller. ANO, přesně tak. Hlavně aby to příliš nebolelo, že? Stále směšnější divadlo angažovalo/inspirovalo mj. i mladší sestru bří Mašínů, odhodlanou také k (vy)hladovění :-)) Navíc se spolek Rosocha / Heller / Hořejší a řada dalších naivitou a vodou opojených neochartistů dokonce ohání i Václavem Havlem!!! NO TO JE VRCHOL!!!! Jsou si vůbec všichni výše zmiňovaní "anti-kumunisté" jisti tím, že by náš bývalý PAN prezident skutečně stál o tak nepovedenou a silně trapnou inscenaci? NO A TO SRDCE!!!!! I když vám právo protestovat samozdřejmě neberu, prosím vás o jejiné - DEJTE UŽ POKOJ!!!!! Jinak začnu od 1.ledna 2013 držet hladouvku až do odvolání!!!!

Jürgen DDR řekl(a)...

Na oficiální stránky (Facebook) "Komunisté nepatří ke kormidlu" jsem uvedl slušný, avšak mírně aktivity anti-komunistů kritizující příspěvěk, který však záhy zmizel. Proto jsem tam vložil nový komentář:

"Cenzura se obvykle používá v dobách nesvobody, kdy je kontrolováno i soukromé sdělování názorů. Proč se však touto cestou vydala i vaše "demokratická" aktivita? Tímto jsem si alespoň ujasnil váš skutečný profil, hlásající na veřejnosti naprostý opak. DĚKUJI a promiňte mi tu malou lest."

Jürgen DDR řekl(a)...

Reakce na toleranci protestujících studentů k převlečeným komunistům.

"Není se čemu divit, protože protestující studenti mají velice chatrné znalosti o minulosti. Vystačí si s několika skutečně hrůzostrašnými přiběhy, které samozdřejmě v demokratické společnosti nemají místo, ale zavírají oči před skutečností, že dodnes nejen ve vysokých funkcích "odpočívají" předlistopadové kreatury KSČ.
STUDENTI, když komunistickou čistku, tak berte všechny a nehrajte tu divadlo se staženou oponou, za kterou sedí třeba U Huberta Ing. Pavel "Student" Dlouhý a spřádá v naprostém klidu a "náladě" další politicko-podnikatelský pikle. Pak přijmu váš boj za spravedlivý."

Jürgen DDR řekl(a)...

Příspěvek na facebookové stránky KNKN ohledně prezidentské amnestie platné od 2.1.2013

" Co říká vaše iniciativa za slušnou a zodpovědnou společnost a moderní demokracii prezidentské amnestii? Nemáte chuť vstoupit do vojenského stavu a vyrazit na Pražský hrad? Nebo souhlasíte, či si myslíte, že máte před sebou silnějšího soupeře, než je paní Baborová? To hoši určitě zvládnete, my vám držíme rudé palce! Heller na HRAD! Heller na HRAD!"