neděle 12. ledna 2014

Minimal Milan (Minimal Trend Records)




Chcete si trošku přikořenit fádní den a bydlíte u milánského La Spezia parku? Tak sestupte do zeleného M2 podzemí Famagosta, zvolte trasu na Centrale, tam přestupte na žlutou M3 a ve směru na Comasina vyměňte barvu ve stanici Zara. Dále už bloudit nemusíte, protože po liliové M5 dorazíte až do výstupní u nádherného Severním parku. Rychlostí  33⅓ (ne uváděnou 45) rpm urazíte časový úsek odpovídající tamnímu undergroundu Minimal Milan (MT001), který sestavila Milanovo umělkyně a přednosta Minimal Trend Records Oksana Rodinova. Kromě jejího nejznámějšího pseudonymu XIU ji na výběrovém 12" poznáte i pod přezdívkami MM2 a MarryMe2night, doprovázenými několika dalšímí postavičkami chladně pulzující elektroniky.
AU+ ukrývá dvojici Rosarita Crisafi (aka RR) - Fabio Volpi (aka Dies) s ukázkou z aktuálního druhého EP Emily, promotéra Crimewave Marca Ashe alias Plovdiv prezentuje jeho Blacksilk Records, od MCLab zaskočil projekt The ToblerOrchestra a asi nejvzácnějším pasažérem této netradiční jízdy je Davide Lace, nebo-li Worlds and Actions. Novinku pojmenoval Unwelcome a jde o jeho "první" ukázku od značkou Final Music v březnu zkompletované dílo Time Can't Be Turned Back.
Věřím, že po poslechu Minimal Milan původní myšlenku kolem Bignami opustíte a raději zvolíte přítomnost těchto pěti, resp. šesti cestujících.

12“ (50 + 250 ks)

A1 - Au+ - EVEN (4:00)
A2 - Plovdiv - Cracks in Space (4:00)
A3 - The ToblerOrchestra - Scry (4:08)
A4 - Words and Actions - Unwelcome (4:00)

B1 - MM2 - HAL 9000 (5:02)
B2 - MarryMe2night - Grave for Drowning (8:07)


Žádné komentáře: