neděle 9. července 2017

Drahla - Fictional Decision / Dog Collar Guillotine (A Turntable Friend Records) & Faux Text / Burden of Proof (Too Pure Singles)

A1. Fictional Decision (03:53)
A2. Dog Collar Guillotine (02:24)



Drahla je vlastně původní přezdívka Luciel Brown (zp, bas), kterou objevíte třeba na nahrávkách imp, či Hectora Plimmera, kde figuruje i kytarista, zpěvák a klávesista současné tváře Drahla Rob Riggs. Třetím v této art-post-punkové trojce z Leedsu je ještě bubeník Mike Ainsley, podílející se už na prvním oficiálním singlu Fictional Decision / Dog CollarGuillotine, jehož loňskou digitální verzi zhmotnil letos v březnu německý indie-label A Turntable Friend Records. Stříbrnošedý sedmipalec, který ve stejném nákladu
A1. Faux Text (03:25)
A2. Burden of Proof (02:22)
pětiset kusů následoval o měsíc později titul Faux Text /Burden of Proof (Too Pure Singles), a to opět nahraný u frontmana tamních Hookworms Matthew Johnsona v jeho Suburban Home studiu, navíc za doprovodu saxofonisty Christophera Duffina z jinak ambientních XAM Duo. Tématicky aktuální "opěrka" Sonic Youth, ale s "únikovkou" k pop-polohám The Breeders a legendám leedského undergroundu přelomu 70. a 80. let (tedy minulého století).
Překvapení? NEMALÉ!!





Žádné komentáře: