pondělí 6. května 2019

Tomáš Klus zahraje pro šumavskou divočinu (11.05.2019 Kvilda)


Již tuto sobotu 11. května proběhne na Kvildě koncert Tomáše Kluse a Cílové Skupiny pro šumavskou divočinu, kterému bude předcházet veřejná panelová diskuze ohledně budoucnosti Národního Parku Šumava. Té se zúčastní  ředitel Správy NP Šumava Pavel Hubený, předsedkyně Svazu šumavských obcí Jiřina Kraliková, Jaromír Bláha z Hnutí Duha, Miloš Picek, ředitel Regionální rozvojové agentury Šumava, Jan Pokorný, ředitel ENKI a Jaroslav Vrba z Přírodovědecké fakulty Jihočeské univerzity.
Akce proběhne v krásném společenském sále obce Kvilda z roku 1931 a začne v 15.30 hod. Vstup na diskuzi je zdarma, po jejím skončení bude následovat od 19.00 hod. koncert Tomáš Kluse a Cílové Skupiny (vstupné 400 Kč).
Jen doufejme, že se tentokrát nedočkáme podobně ubohé trapnosti, kterou před sedmi lety předvedlo Jirsovo (ODS) hlubocké sdružení "Zachraňme Šumavu" u restaurace Hubert, protože "spolupořadatel" a starosta Kvildy Jan Vostradovský je jedním z nejaktivnějších členů těchto "ódeesáckých aktivistů".


Kvilda v současných číslech.

Další z neúnavných bojovníků za ódeesáckou Šumavu je Jan Zahradník, připomínající ve svých výrocích jiného, podobně zmateného soudruha Jakeše (KSČ). Rozdíl v jejich stranických projevech je 30 let!!

Žádné komentáře: