sobota 12. listopadu 2022

FLOSSING - World of Mirth (Brace Yourself Records)

 


Jednu z nejznámější crowdfundigových platforem INDIEGOGO, která se nedávno zaměřila na prověřování svých kampaní a odhalování případných podvodů, aktuálně využívá i brooklynské (teď už) duo FLOSSING. To shání prostředky na natáčení debutového alba, které má v nejbližších dnech pokračovat ve studiu anglických LIFE, bodujících aktuálně už se třetím LP North East Coastal Town (8/2022 The Liquid Label).
Původně sólový projekt někdejší členky úžasných Bodega a The Wants Heather Elle odstaroval loni v červnu singl Switch, který stejně jako následující TRAP a Add to Cart najdete na audiokazetě Queen of the Mall (10/2021) u londýnských Brace Yourself Records. Zde na konci léta vyšlo i 12" EP World of Mirth, zaručující dobře vloženou investici, zmíněnou VÝŠE. Nakonec spolupráce se zvukovými inženýry Adamem Sachsem (Pavement, Swans, Antony & The Johnson's, ..), Joem Lambertem (Moby, Deerhunter, Dirty Projectors, ..) a příchod "nádeníka" Jamieho McClaye vše jen potvrzují. 
Aktuálně se duo FLOSSING profiluje jako queer-feminist-experimental-punk-drone-industrialní projekt, což Heather zmiňuje už nějakou tu dobu ve svém feministickém podcastu PRIVATE LIFE a více než nastiňuje s kapelou WEEPING ICON
💓💓
 
A1. Men on the Menu (02:45)
A2. All We Are (02:21)
 
B1. Heart of Hearts (03:48)
B2. Side Eye Life (02:59)
 

Žádné komentáře: