pátek 10. září 2010

Kevin Greenspon / Cloud Nothings – Split (Bridgetown Records, Cass/Flick)



Dlouhoočekávaný EP split Kevinova Bridgetown Records je konečně na světě. První část natočil ve spolupráci s Travisem von Sydowem (bicí) z Ancienit Crux a kromě čtyř novinek vtiskl nový výraz skladbě No Ghost, původně zaznamenané na skvělém letošním EP No Paws (No Lion), vedených duší Family Time Records (FTR) Samem Woodsem.
Náhodné složení slov Cloud Nothings si naviguje sám devatenáctiletý nedostudovaný vysokoškolák (saxofon) Dylan Baldi z Clevelandu (Ohio) a po naprosto vyprodané čtvrté cd-r edici debutového alba Turning On a červencovém 7“ Didn’t You / Even If It Worked Out (Old Flame Records), se jedná o jeho druhý titul pro značku Bridgetown Records.
Devatenáctiminutová lo-fi pop-punková nahrávka vychází paralelně také v Belfastu u Cass/Flick, kde však 250 cd nosičů nahradilo 100 černých kazet s downloadem. Povedené tam (!) i tam (!) a pokud to dnes večer nebudete mít daleko, koukněte do Echo Curio (LA), kde poprvé seženete Kevinův 12“ Common Objects (FTR) a potkáte Former Ghost (Freddy Ruppert), kterého tuzemští posluchači znovu přivítají 10. listopadu v Matrixu společně s Xiu Xiu, Zola Jesus a neštěstím přejmenovanými You Say Party! (A.M.180 Anniversary party, part II.)

Kevin Greenspon
01. Post-Life
02. Carpool Pepsi
03. No Ghosts
04. Open Book
05. Growing Up

Cloud Nothings
01. Underwater We Make Friends
02. You’re Not That Good At Anything
03. Skeleton In The Basement
04. Dead Girl
05. I Apologize

Žádné komentáře: