středa 30. července 2008

Dan Le Sac Vs Scroobius Pip - Letter From God To Man (Sunday Best Recordings)

Tento týden v pondělí přišel londýnský Sunday Best Recordings se dvěma pozoruhodnými nahrávkami. Tou první je debutové album sourozeneckého tria Kitty, Daisy & Lewis a skvělý, už čtvrtý singl z vynikajícího květnového alba Angels, podivné dvojky Dan Le Sac Vs Scroobius Pip z Essenu, které mi lehce posunulo hranici snesitelnosti Hip Hopu, prozatím drženou „kytarovou“ Panic Prevention (Jamie T). Aktuální Letter From God To Man s nasamlovanou Planet Telex (The Bends) od Radiohead najdete na 7“ a CD s remixy (Fake Blood, Zane Love, DJ Yoda) a demo verzí First Time We Met Music ze třetího singlu Look For The Woman.

Téměř dvouletá spolupráce Dan Le Sac Vs Scroobius Pip, spojující ve své tvorbě Hip Hop (David Meads) s elektroniku (Dan Stephens), se poprvé prezentovala skladbami The Beat Than My Heary Skipped a Thou Shalt Always Kill na Warp financovaném labelu Lex Records. Za celosvětový úspěch mohou poděkovat právě „novince“ Letter From God To Man umístěné zdarma o Vánocích na internet a částečně i jejich tajnému kamarádovi, který pod pseudonymem Yila natočil s Davidem na začátku roku 7“ Astronaut (Sunday Best Recordings).

Pokud si chcete tuto povedenou partičku řádně vychutnat a věřím že si užijete, pořiďte si Angels jako 2LP s plnou CD bonusovou verzí a plakátem, či pátrejte po jejich doma uháčkovaném Tour 7“, kde najdete Unspoken Word Poetry a „béčkovou“ First Time We Met Music.


LETTER FROM GOD TO MAN


1 komentář:

Gonzo řekl(a)...

borci jsou z essexu... jinak hipec taky nemusim,ale nektery songy techle dvou jsou fakt mazany. Jamie T je pro me btw srdcovka-vychazet z punku a kloubit ho rapem, reggaeckem a spoustou dalsich stylu/vlivu, neumi totiz jen tak nekdo :)