středa 8. července 2009

Divorce – Divorce EP (Optimo Music)



Čtyři z pěti zubních …, ale to přece …, a pokud k tomu ještě máte navíc i čtyři roky starou strahovskou ordinačku mozek-obracečů Ex Models, pak určitě (ne)chápete. Nejdůležitější je prostě prevence a (zase ta) prevence a pokud se ojeví první příznaky třeba takový paradentózy, nechte si (až) v Glasgow naordinovat Divorce. Problémů vás zbaví okamžitě.
Tato pětisložková (Sinead Youth - zp., Hillary Van Scoy - kyt., zp., VSO - bas., zp., Vickie MacDonald - kyt., Andy Browntown - bicí, zp.) novinka se čtyřmi červenými tabletkami, inspirována legendární mastí SST Records je na trhu teprve dva týdny a až ke dveřím vašeho domu ji doručí od ledna distribující firma Optimo Music (Keith McIvor).
Kurátorská zodpovědnost za hitem letošního léta tentokrát (poprvé) padla na Chrise Whiteho, jehož volně dostupní Plaaydoh se prý nedávno dobrovolně podělili s TripleSchool (That Fucking Tank) o nějakou tu placičku u Nuts & Seeds (Records). Ale to jen tak na okraj…

Takže pokud máte rádi třošíčku drsnější experimenty, nacpěte se Divorce. Jejich zázračně hojivé výsledky potvrzují po společných terapiích dokonce i recidivní* HEALTH, kteří od včerejška inzerují také svůj zcela nový prostředek Get Color, prověřený farmaceutickou firmou Lovepump Records.

* ukáže se na CTF-KH také ex-modelář Shahin Motia (Oneida)?

A)
01. Early Christianity (04:23)
02. Pipe Down (03:20)
B)
03. Juice of Youth (03:43)
04. Scissor Figur (05:00)

DIVORCE at TRANSMISSION 13.12.08 from Andrew Browntown on Vimeo.

Žádné komentáře: