středa 1. července 2009

The Zookeepers - Ballin‘ Outrageous (TZ)



Na letní prázdninové cesty doporučovaná dávka syrového punku, maskovaná patřičnou dávkou (vrstvou) vesele koktajícího electro-popu a podmanivých naivit. Tak zní aktuální nahrávka bostonských The Zookeepers (ne LA) Ballin‘ Outrageous, které doposud předcházela pouze EP (minialba, dema) The Frenchman (03/2007), Rebith Of The Mammal/Bacstreet Noise (07/2007) a před rokem volně krmná Giant Black Taco.
Nepříliš vážně okolní svět chápající kvartet The Zookeepers (Pat/Paté/Patrick Belken, Cooper/Coopé/My Doormat Face, Pete/Peté/RocktheCatsk1lls, Mike/Miké/Michael N Hansen) nachystal čerstvou a dle ingrediencí zajisté i nejšťavnatější novinku, rozdělenou do dvou (v)chodů.
Ta první potěší skupinku nepouštějící ani šupinku (128 kbps), tudíž vše gratis, ale patříte-li k majetnějším, disponujících alespoň $4, dostanete k jedenácti chuťovkám navíc dvě na cestu(y) a osm zaživa ohlodaných pařátků, pochopitelně opět doma ekologicky (320 kbps) balených. Osobně preferuji variantu placenou (Ballin‘ Outrageous), ze které snad nějaký ten cent doputuje i k hostům (Ben Raymond, Nina Lanctot, Dave Sterns,…), podílejících se na této skvělé, první prázdninový měsíc načínající - (psycho)povalované.


P.S. Nepříliš The Zookeepers vystihující skladba je právě (záměrně?) Beautiful World.

Žádné komentáře: