neděle 13. prosince 2009

BiG A little a , Table (live 11.12.2009 Klub 007, Praha)



Čas adventní s sebou každoročně přináší řadu tradičních a povětšinou netradičně zvrtnutých, ne-li zvrhnutých besídek, utužujících už takhle na h…o vzájemně fungující mezilidské vztahy. Avšak občas mohou předvánoční mejdánky i mile překvapit, jako zhruba stovku pátečních návštěvníků strahovské Sedmičky, kam na pozvání nejkreativnějších tuzemských promotérů A.M.180 Collective dorazili brooklynští Big A little a. Pětačtyřicetiminutový noise-šamanský (Pocahaunted, Raccoo-oo-oon) set zakrojili skladbou připomínající zvuková signalizační zařízení našich ČD (mimochodem, půlnoční spojku na jih republiky, která přežila i bolševika, pohřbila Žaludova vláda) Best Of Seven z doposud jediného a výborného LP gAame, z něhož dále zazněly Manshake, Thirteen a New Machina. Aktuální 12“ Glossy podpořený také švédskou značkou Delete Art reprezentovaly obě novinky Glow Wreath a Mossy a své světové premiéry se dočkala i vynikající Avatar. Znamenitý večer plný tajemství, světel, hluků, kluků ale i holek, výkřiků, elekro beatů, dvojice bubeníků se třetím zapojujícím diváky do hry napňující ty nejbizarnější mystické představy, uvedlo duo umělců multimediální tvorby Table, jehož elektronická hudba hledá stále více oporu v krajinách hluku. I zde se máme rozhodně na co těšit!

Best Of Seven
Manshake
Avatar
Mossy
Glow Wreath
Licheu
Gown Tower
Thirteen
New Machine





P.S. 1
Stoprocentní závěr letošní maxi-super bohaté koncertní nadílky.

P.S. 2
John Atkinson + Julianna Barwick = hudba pro krátký film Blondes In The Jungle (Ball Deep International = Lev Kalman + Whitney Horn)

P.S. 3
Nezapomeňte na březnovou novinku Liars nazvanou Sisterworld (Mute Records), z níž již dnes můžete ochutnat úvodní Scissor (02. No Barrier Fun, 03. Here Comes All The People, 04. Drip, 05. Scarecrows On A Killer Slant, 06. I Still Can See An Outside World, 07. Proud Evolution, 08. Drop Dead, 09. The Overachievers, 10. Goodnight Everything, 11. Too Much, Too Much).

Žádné komentáře: