neděle 9. prosince 2007

BRACKEN - REMIXES

Bracken Remixes - toť 9 remixů z loňského 12" EP Heathens a následujícího debutového alba We Knot About The Need (Anticon Records). EP zastupují We Cut The Tapes And Scatter a Heathens, kterou nalezneme i na LP.
První si vzali do práce Buddy Peace, u nás známý také díky rozhovoru pro Cream, Stehen Hitchen (Bracken) vystupující jako Hands And Fingers (skvělý letošní 3" CD-R na Every Fing Records) a The Remote Viewer, za kterými najdete i majitele labelu Moteer (Andrew Johnson, také Hood a Craig Tattersall).
Skladbu Heathens zremixoval Matt Elliott, debutující už v roce 1996 s deskou Semtex jako Third Eye Foundation, která se do světa dostala až o dva roky později s Domino Records. Instrumentální podobu Heathens si vzal na mušku sám Chris Adams (Bracken), stojící i za Of Athroll Slains.
The Boats (někdy i The Sea, nebo Hargreaves & Tattersall) vylepšili Safe Safe Safe a poslední skladu Fight Or Flight si zde vychutnáte opět dvakrát. Jednou od Winter North Atlantic (Ed Carter remixoval také Tunng) a Jamese Rutledgeho (Pedro), spolupracujícího i s The Rakes, Bloc Party, či The Longcut.
Originál je sice originál, ale úpravené skladby, které před měsícem vyšly v nákladu 300 kusů v přelepeném digipacku mě tak nějak baví víc. Jinak pro fanoušky Hood je Bracken Remixes (Anticon) naprostá povinnost.

Žádné komentáře: