čtvrtek 27. prosince 2007

Mjuzikk 2007.......2008

Pomalinku se uzavírající rok 2007 přinesl do mého hudebního povědomí spoustu nádherných a nezapomenutelných zážitků, které se doufám plynule propojí s přicházející osmičkou a přinesou minimálně stejného uspokojení. Jako první mi lehce napověděla už vánoční nadílka, ve které se mimo jiné ukrýval loňský 7“ Om / Six Organs of Admittance (Holy Mountain), letos interprety věnovaný na Donau Feativalu, jehož čtvrtý ročník proběhne ve dnech 24.4. – 3.5.2008. Pokud bude úroveň a nabídka této kremské přehlídky neustále stoupat jako tomu bylo doposud, máme se opět na co těšit. Jinak třetí album prvních zmiňovaných a jejich říjnový debut u Southern Lord Records s názvem Pilgrimage, považuji za jeden z kletotů tohoto roku a Lesbian z HM se v létě chystají do Evropy!
No a na ty prázdniny se pod stromečkem ukrýval tip č. 2, sice teprve zamluvený, ale dle stránek W.A.S.T.E. vyprodaný lístek na berlínský koncert Radiohead (extra předpremiéru na Silvestra po dvanácté bude vysílat se třemi následnými reprízami Current TV!!!!!!!) společně s jejich discboxem In Rainbows, a pak ještě 7“ Hljómalind / Starálfur od Sigur Rós, CD Einstürzende Neubauten – Allen Wieder Orfej (19.4.2008 za litr v Arše), Ian Brown – The World Is Yours, PJ Harvey – White Chalk, Klaxons – Myths of The Near Future, O Fracas – Factfinding (10“), Champagne Diamond / The Briliant Light (12“), …..

Přeji všem, kteří se dostanou na tyto stránky všechno nejlepší n roce 2008 a někdy někde při něčem zajímavém, na případnou shledanou.

Mějte se

J

Žádné komentáře: