pátek 26. prosince 2008

The Declining Winter - rmxs (DIY)



Mimokatalogovým a vánočně baleným přírůstkem projektu The Declining Winter (Richard Adams - Hood) s odlišnou polaroidovou dokumentací je limitovaná rmxs edice (75) dvanácti remixů skladby York City Three, zařazené na letošním debutovém albu Goodbye Minnesota (Rusted Rail). Přestože většina skladeb se již objevila na 3“CD The Future Sound Of Hip Hop Parts 1 And 2 a Moteer::Remixes, najdete zde dvě (od Bracken a The Declining Winter) z mp3 downloadingu dopňujícího Five Declining Winter Remixes (Mobeer) a dvě doposud nezveřejněné úpravy.
O první se postaral Fieldhead (Paul Elam) z Leedsu, disponující zatím jen svým DIY Introductions EP, kterého však můžete zastihnou ve společnosti „Ágætis Byrjun“ dvojice Glissando (Elly May Irving, Richard Knox), využívané coby předkapely nám dobře známými Stars Of The Lid.
No a druhou neznámou je portlandský DJ a bývalý bubeník Emergency a The Cold War Paul Dickow aka Strategy, mj. zapsaný u labelu Kranky LP Drumsolo’s Delight (2004) a Future Rock (2007), jehož prozatím poslední album Music For Lamping vyšlo letos v dubnu na značce Audio Dregs.
Orazítkovaný a ručně popsaný papírový digipack s přilepeným vánočním přáním, navíc obsahující kouzelný downtempový CD-R (Chris Adams – Ears Hoping) je jedním z těch dárečků, na které se ani po letech nezapomíná.
Moc a moc díky!!!

Žádné komentáře: