středa 7. ledna 2009

Melancholics - Careless Tour 2009



V sobotu 10. ledna ovládne prostory českobudějovického klubu Mr. Brown temně ambientní atmosféra industriálně post-rockových Melancholics z Düseldorfu, kteří v rámci letošního Caraless Tour 2009 přijíždějí do jihočeské metropole prostřednictvím Noise Assault Agency Budweiss.
Kapelu, jejíž osmiletou kariéru mapují pouze eponymní album z roku 2003 a o tři roky mladší A Single Act Of Carelessness (Deafborn Records / Multi National Desater), doprovodí pražská elecro-noisová partička Kaspar von Urbach (Frikce 2005, Selfbondage 2008) a snad i americká sexy-zrůdička Hecate alias Rachael Kozak (Míro, nezaměňovat s hekající kozatkou!).
(nejen?) Koncert Melancholics by měl po vizuální stránce obohatit Alexander König (VJ Invitriol) z Vídně a doufejme, že za 100 kč se dočkáme i nějakých těch novinek z labelem Drone Records na jaro chystaného EP. O den dříve se obdobné vystoupení odehraje v pražském Chapeau Rouge, kde však Kaspar von Urbach nahradí neméně zajímavý projekt Selectone (Ressonus Records).
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

It's cold when you die

1 komentář:

Jürgen DDR řekl(a)...

Strašná zima, příšerně zahuleno, ale Melancholics stáli zato. Úvod patřil skladbě Noonday Demons z debutového alba, dvojku zastupovala It's Cold When You Die, jinak samé novinky z chystaného a vřele očekávaného EP - Message For The Operator, Hazardous Games, Götz G. Orgel, World Hate Center, Lutzbares a jako přídavková LSD Soldiers.