neděle 15. července 2007

THE STRANGE DEATH OF LIBERAL ENGLAND - FORWARD MARCH!

Do svého vysílání na BBC Radio One si je pozval Steve Lamacq i šestkař Marc Riley, zahráli si před Manic Street Preachers i Of Montreal a v úterý zakončí v Brightonu své další turné, po kterém budou následovat ještě nějaké ty festivaly.
Dalším protekčním jménem by mohl být třeba Rob Kirwan, spojovaný s remixy pro Howie B., zooropské U2, ale i produkcí letošního debutu The Horrors - Strange House (Polydor). No a tenhle panáček si vzal na starost i první, snad pro svou délku (31:31) mini, album portsmouthské pětice The Strange Death Of Liberal England nazvané Forward March! s podtitulkem Eight traditional marching songs.
Skladby Mozart On 33 a Summer Gave Us Sweets But Autumn Wrought Division jste si již mohli vychutnat na dvoustovce Stop/Go Happy/Sad Forward/Forward TSDOLE, A Day Another Day na prvním zápisku u Fantastic Plastic Records ADAD a O Solitude s béčkem Forgotten Family na druhém singlu z konce června. Ostatních pět stejně silných a nádherných "něžností" z jejich folk-post-rockového podhoubí s vůní Arcade Fire a dravosti British Sea Power (o které jsem se před třemi lety přesvědčil v Roxy, i když AF Flex tenkrát málem zbořili - voňavky cha), vás dotáhne do orgasmického, víte čeho...
Nádherná porce nádherné hudby od nádherných lidí. Miluju The Strange Death Of Liberal England. Ale Miluju i holky CocoRosie, který ve čtvrtek v Arše převálcovaly svým vystoupením dva roky starý koncert White Stripes tamtéž. Já vlasně pořád někoho miluju. Pochodem, ...!!!

Žádné komentáře: