neděle 5. srpna 2007

TIGER FORCE - HEY YOU SQUARE EYES

Díky několika českým koncertům Silent Front se do povědomí našich posluchačů dostala (také) londýnská kapelka, tentokrát pouze dvojice, Andy Force a Helen Tiger, říkající si Tiger Force. V listopadu 2005 s výše zmiňovanými vydali splitové EP, na kterém se podělili o čtyři skladby, z nichž Tiger Force měli na svědomí Kill The Wonder Boy a Death Cola Music. Nahrávka vyšla na značce In It For The Money jako CD a 10" podoba jen v nákladu 100 ks.
Krátce před tímto dílkem debutovali u Marquis Cha Cha se singlem (Go Back To Your) Glass House / Teeeeth a o rok později (11/2006) následoval Syntax Error! / Five, Six I Got Sticks. Oba tyto sedmipalce se vyznačovaly odlišným potiskem každého obalu nosiče a z prvního se žádná skladba neobjevila na mini albu (nebo maxi EP?) A Wasp In A Jar z letošního dubna. Právě dnes se kapela prezentuje na vynikající akci The 1-2-3-7 Shoreditch Festivalu v Londýně, kam se dostanou diváci zcela zdarma na každé vystoupení z celkem asi 90ti interpretů a kapel. Škoda té podělané jízdenky....
Zítra je pondělí 6.8. a opět u Marquis Cha Cha vychází třetí singlík Hey You Square Eyes s novinkou Bruckheimer na b straně a pokud budete mít štěstí, získáte navíc jako bonus jedno z padesáti DVD s jejich videi. Dejte si ten jejich synth-rock do hlavy, jen tak se vám nevykouří a přitom si ještě zatrsáte.

Žádné komentáře: