pátek 19. ledna 2007

THE GHOSTS - BLUE BIRDS BLOOD

Věříte na duchy? Ne? No tak....
1. Ghosts je talentovaná "nová" kapelka z Londýna, podporovaná vším komerčním od NME až po Mateřídoušku, která vydala již netový debut u Atlantic Records. Teď v pondělí vyšel druhý singl i pro kamenné obchody. Hrají takovou tu, no najděte si je. Ale dle všech věštců tu jsou noví Coldplay, Radiohead, atd, atd....
2. The Ghosts úpně nová kapelka z Londýna LP 2005, nepodporovaná ničím (viz výše), je projekt velice akčního fotografa, malíře a všeho, co se umění týče a jmenuje se Mathew Sawyer. Znáte legendární Television Personalities? No tak u nich taky třeba bubnoval. Mimichodem, 26.března jim vychází nová deska My Dark Places (Domino).
Před dvěma lety vydal pod názvem Mathew Sawyer And The Ghosts pěti skladbové EP Penny Falls u umělecky neomezeného vydavatelství iWish I Was Unpopular. Sklidilo takový úspěch, že se vyprodalo během několika dní.
2. ledna vychází jako osmý titul u ňujorských Catbird Records debutové album Blue Birds Blood a jako bonus ke dvanácti songům je pro prvních 200 zájemců ještě přibaleno třípísňové překvapení. O nic horší, než vynikající BBB. Zpěv o touhách, nejistotách, tápání, snech o ženskejch, které vás chtěj a vy po nich jen toužíte a nevíte o nich, připomíná rozespalé a kocovinou unavené Dinosaur Jr. Ale hozené hodně do populárně-populárnějšího melodramatického indie folku.
Pokud budou aspoň ob týden vycházet takové nádherné desky jako je tomu u Blue Birds Blood, tak rok 2007 bude neskutečně krásný. N Á D H E R A !

Tak jakou variantu vyberete? Ja bez rozpaků druhou a tu dopuručuji všem. I nepřátelům a Matěchovi.

Žádné komentáře: