úterý 23. ledna 2007

WOMAN - SILVER WOLF DOG

Po dvou letech kytarově-bicího šmudlení se v roce 2003 ke dvojici Forks / Kristian připojil basista Steve Lavender. Protože to bylo pořád málo, o rok později se objevila klávesistka a zpěvačka Yohei Yashi (která ještě ovládá theramin) a rok 2004 můžeme považovat za vznik mezinárodní podivnosti Woman. První koncert si odehráli o rok později v Londýně a 6.3.2006 vychází debutové 12ti minutové album Das Hexer (6 skladeb) na značce Sea Records. Skvělá záležitost, pokud za skvělé považujete novovlnný elektro funk punk. Desku mám a je (viz. předešlá věta).
Uplynulé léto patřilo britskému turné, kde je oslovil John Hannon a v jeho No Recording studiu natočili album č.2 Silver Wolf Dog. Má vyjít 26.2.2007 opět u Sea Records, má o skladbu navíc, ale o 20 vteřin méně než debut. Takže asi ještě větší nářez. Snad. No prostě se na ni těším, no a co...
Woman je jen jedna z mnoha nových zjevení, ale určitě se neztratí. Až opustí VB, tak si je ohlídejte na nějakém to turné. Zatím, pokud dobře počítám, mají téměř 25 minut hudby. Tak do nich!!!

Žádné komentáře: