pátek 25. dubna 2008

Lillica Libertine - Limited Edition / Ultra 10 (Meal Deal Records)


Lawrence Matthew Blake se narodil dva roky před „naší“ sametovkou v Nottinghamu, stál u zrodu tamních Fresh Out Of Death (Aumi Hiutomi, Dirty Toys) a během univerzitních studií v Southamptonu se jako DJ podíval i do amerických klubů. V současné době se už jako „bezpohlavní“ Lillica Libertine stal, alespoň co se číslování nosičů týče, jedničkou na čerstvě zrozených Meal Deal Records, jehož otěže drží londýnská dvojice Tapedeck, zviditelněná díky remixům pro Klaxons, Comanechi, Love Is All, či Holy Fuck! Zde by se měli do prázdnin vylisovat také vynikající brooklynští A Place To Bury Strangers, A1 Bassline, no a snad se najde chvilka i pro pány domu.

Debutový 12“ Limited Edition / Ultra 10 v nákladu 500 kusů putoval na pulty teprve minulý týden, čímž je lehkým klusem a skladbou Manhunt v pěti verzích mihl pařížský label Place Blance, potvrzující bezprostřednost tohoto mladého interpreta, posílající všechny “in“ struktury jedním směrem.

Pomalinku odkládejte The Libertines a přeneste se na aktuální elektro-hardcorovou scénu, kde Dead Kids, Super Mac, nebo Late Of The Pier rozdivočel dle svých představ Libertine jediný, a to Lillica, nadějný zvukový terorista, teď balící směr Austrálie.

Žádné komentáře: