úterý 8. dubna 2008

NEOnácek: Chcete ho? - Nedovedu pochopit (24.4.2008 Roxy)


Pokud nejste lhostejni k bezmozkovému pochodování na první pohled retardovaných spoluobčanů šířících u nás pravicový extremismus, navštivte stránky nové kampaně Člověk v tísni, nazvané NEOnácek: Chcete ho?, parodující jeden dobře známý televizní pořad. Zde poznáte milé čumáčky Daníčka a Kubíka a v hudebním karaoke klipu Brožurka od Jana Budaře se přesvědčíte, že i bez chlupu na hlavě se dá skvěle tančit, tulit a zpívat.

První část kampaně vyvrcholí 24.4.2008 v pražské Roxy, kde proběhne happening Nedovedu pochopit, zaměřený proti rozmachu xenofobie nejen u nás. Na akci se kromě veřejné debaty se zástupci nevládních organizací, zákonodárců a novinářů představí i filmové klipy a o hudební stránku se postarají berlínští Jahcoozi s domácími The Chancers.

P.S. Včera se jednomu českému deníku svěřil Dan Landa, který mimochodem otřesnou Kvasku převádí na divadelní prkna pod názvem Touha, v čele s výbornou Luckou Vondráčkovou a bez chlupu s ještě lepším Jirkou Kornem, že pokud na něj bude ze strany medií i nadále vytvářen tak silný tlak jako doposud, odejde ze zemí českých. Kéž by. Třeba s ním odejde i část „poslušného“ NÁRODA.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Chudacek Landa, kdopak to na nej ten tlak vyviji!!!
Aby nam tak odesel..

AutumnCollection řekl(a)...

Hodně povedená kampaň, o které je třeba mluvit a propagovat ji i kdyby jen prostřednictvím postu na blogu, také se chystám :)

Jinak už delší dobu Tvůj blog čtu a naprosto perfektní :)