čtvrtek 22. května 2008

Lidovky Gipsy.cz

Vlastníte-li dnešní vydání LN, určitě nezapomeňte nahlédnout na stranu 12 mezi nejzajímavější zajímavosti, kde mj. naleznete i poslední slovo Jana Rejžka O hladovce pana Tamáše a pana Bednáře. Těmto nejhumornějším 1477 cm² se budete smát určitě ještě hodně dlouho, ale na druhé straně můžete stejně jako já dojít k děsivému zjištění, že ten náš svět se dle nejaktuálnějších „výpočtů“ neskutečně rychle řítí do řiti.

Nepatříte-li mezi ty nejšťastnější, dřímající tento nezávislý deník s datumem 22.května 2008, dovolte nepatrné nahlédnutí. Na zmiňované straně se dozvíte o amerických studentech, navrhujících muslinkám tradiční abáji ve stylu punk, o Harrison Fordovi, zachraňujícím deštné pralesy prostřednictvím vlastního ochlupení, jak se v Rakousku snažil jeden důchodce otrávit starostu obce pralinkami a že slečně Kerndlové vypadla v Bělehradě na Eurovision Song Contest irská konkurence v podobě dřevěné skřehotavé loutky krocana Dustina.

Dále vám doporučuji „hlavní“ článek o nákupu pozemků na Měsíci, kde jsem též (in) vlastníkem deseti akrů za necelých pět tisíc našich a pokud má někdo zájem, může si u mě zabookovat parcely nedaleko budoucí větrné elektrárny na Neptunu a v sekci „prodám“ nabízím též něco na Marsu a Saturnu.

Vrcholem tištěného dne se stává, jako vlastně každý týden, poslední slovo. Díky p. J.R.!!! JJJ

...A potlesk jde za kapelou Gipsy.cz a jejich novinkou Čunkovy čuňárny, z chystaného červnového alba Reprezent (Indies Scope Records, Mars Promotion, Colours Promotion).

No a aby toho dneska nebylo málo, ve večerních TV novinách ukazovali bagr, svlékající blondýnku…….

Žádné komentáře: