neděle 29. dubna 2007

NEMO v Roxy

D Smack U Promotion připravili pro domácí fanoušky kapel I Am X, Placebo, The Faint, či The Killers přesně za měsíc v pražské Roxy, vystoupení elektro-punk-popové kapely Nemo z Londýna. Čtveřice hrající zhruba tři roky, vydala zatím jen ve vlastním Deepsee Studiu singl Lifespan (září 2006) s béčky 5 Minute Heroes, Truth Or Die a debutové album Post Human Love z března letošního roku, kde najdete deset skladeb, včetně obou singlů, jinak také distribuované Nineteen95. Na květen je ohlášen druhý singl Car Cash Eyes s dalšími dvěma songy, ale přesný datum asi zatím nikdo nezná.
K nahrávání Post Human Love se sešlo několik povědomých jmen, jako třeba Joe Wilson ze Sneaker Pimps, producent desky Up amerických R.E.M. a leedských Kaiser Chiefs Charlie Francis a Jim Abbiss, známý ze spolupráce s Arctic Monkeys a The Music. Na druhou stranu ústřední postava londýnských Nemo James Cook vypomáhal na natáčení vynikající novinky Dreamer, snad ještě táborských, Sunshine. Konkrétně na skladbách Keep Your Eyes Open Wide, Ghetto, Days Will Never Be The Same, The Fear, Dead Leaves a Pull The Trigger.
Sice se o žádný zázrak ze strany Nemo nejedná, ale od té doby, kdy u nás I Am X začali hrát snad už i zábavy a Placebo objevili také půvaby krajů českých, tak se jedná o docela "čerstvý " vítr z ostrovů. Vlastně je to teď jedna z vlny (vlnky) D Smack U Promotion.

Žádné komentáře: