středa 25. dubna 2007

THE STRANGE DEATH OF LIBERAL ENGLAND - A DAY ANOTHER DAY

Před 70 lety pojmenoval George Dangerfield svou knihu o tehdejší a dnes opět činné liberální straně, The Strange Death Of Liberal England. V současnosti si tento název propůjčla hodně zajímavá, dnes oficiálně jen pětice (bez Melanie Houghton) hudebníků z Portsmouthu v jižní Anglii. Více najdete ve starším článku TSDOLE

Debutový singl na značce Fantastic Plastic vyšel po lehčím odkládání až minulé pondělí, ale kdo si počká... musí být mile překvapen. V nákladu 1000 ks jako bílý 7" na něm najdete dvě skladby. Úvodní relaxační pohoda A Day Another Day (Rob Kirwan) proměněná v bicí "nášlap" vás zavede do mimoprostoru dobrodružných zvuků, odkud nemusíte očekávat žádný pád.
B stranu, ale v odlišnné verzi, naleznete také na rok starém raritním EP. Instrumentální Motor In The Sky Oil On The City produkoval Rick Tamblyn a je to stejně krásný áááááá song, jako áčko. Pro mě singl měsíce dubna, kdy je můžete ještě potkat na společných koncertech s projektem Maps a kapelou Of Motreal.
Pokud se pohybujete na vlnové délce Guillemots a Arcade Fire, zaregistrujte se, prosím.
Jinak již zmíněný Rob Kirwan pracuje se skupinou na debutovém albu, které možná vyjde ještě i letos. Pokud jim to půjde tak, jak se doposud prezentovali, tak to bude bomba.

Žádné komentáře: