sobota 23. června 2007

HEARTYEAH - TRAPS

Aka huka daka, tak tu máme léto, a díky vysílání Radiožurnálu jsem měl tu možnost, vychutnat si novinkový hit Petra Kotvalda, směřující nejen do šamponových disko barů (dnes trendem "in" žurnálů přezdívaných na cluby), kde silikonové soutěsky šmrncovních tanečnic vybízejí k co nejtěsnějšímu kontaktu. Inu ...
Aka huka daka
hezky tělo na tělo
aka huka daka
komu by se nechtělo
aka huka daka
neťukej si na čelo
aka huka daka
od ráje se svádělo.
Aka huka daka Heartyeah yeah yeah, tak tu máme léto, týden před oficiálním vydáním debutového alba Traps, jehož autoři Waren John Myles a Jack Robert Fabian už svou nahrávku prostřednictvím Thee Sheffield Phonographic Corporation (Thee SPC) rozesílají s malinkým předstihem. Jejich elektro - kytarový děs svým hlukem musí přivést všechny krysy z odporných skládek, kde větší bordel můžou udělat už jen Heartyeah, k naprostému šílenství.
Devět věcí, z nichž Estaban Child Of The Sun a Aeris Gainsboroughse se objevily na dva roky starém demu 2K5, zasytí během 36 minut všechny punkery, kterým nevadí zvuk osmdesátkových syntíků a mají pajšl ještě trošku v pohodě. Doporučuji tuto skvělou smaženici zapít sklenkou něčeho ostřejšího.
V lednu jsem psal o vynikající hitovce Chris Huelsbeck, která byla vybrána jako první (virtuální) singl a společně s béčkem AAAEnd je zcela zdarma ke stažení v mp3 podobě. Zde vidíte trošku odlišný přístup k posluchačům, než nám nabízejí čeští "nestahovači" - Ať žije zasmrádlý techno-pop Aka huka daka (hymna opic).
Heartyeah yeah yeah yeah!!! Album Traps se moc povedlo!!!

Žádné komentáře: