úterý 19. června 2007

LET'S WRESTLE

Let's Wrestle ze severního Londýna je jedna z mnoha dalších, ale ne zase takových, o kterých se mluví jako o nejlepší pro ten, či onen rok a podobné bláboly.
Let's Wrestle je obyčejná kytarová kapelka hrající neobyčejně debilně a o něco hůř je na tom i polofalešný zpěv kytaristy WPG, lehce víc připomínající Pavement, kterého doprovází na basu Mike Hankin a na bící Louis Scase.
Prostřednictvím kamaráda Simona Troughta se podařilo u něj doma v Spitalfields studiu natočit nějaký ten materiál a po zadrápnutí u Marquis Cha Cha (vydávaj tam i moje hvězdičky Bromheads Jacket, Tiger Force, O Fracas a DALŠÍ), kde chlapíci vybrali skladby Song For Abba Tribute Record a I Want To Be In Husker Dü, vyšel koncem května debutový 7". Uvažovalo se i o Quazar Blues, ale méně v tomto případě asi znamená víc, aspoň podle WPG, který stojí i za neobyčejně živočišným obalem.
Takže, dejte si Let's Wrestle, zapomeňte na nějakou tu vážnost a užívejte si, blbněte, užívejte si, blbněte, užívejte si, blbněte ..., třeba jako ...

Žádné komentáře: