čtvrtek 29. března 2007

CHK CHK CHK - !!!

V úterý jsem oznamoval zrušený koncert brooklynských !!! ve Flexu a dnes s radostí vykřikuji jejich zařazení na FM4 Frequency festival ve dnech 15.-17. srpna u Salzburgu. Letošní vynikající album Myth Takes (Warp) si pořiďte i s bonusovým diskem!
Dále se na scénách mají prozatím objevit Nine Inch Nails, kterým vychází 16.dubna album Year Zero (Island), Snow Patrol, The Good The Bad & The Queen, a tři švédské kapely. Shout Out Louds, Sugarplum Fairy a především The Sounds, hrající něco mezi Daft Punk, The Gossip, Blondie a Ladytron. V pondělí jim vyšlo druhé album Dying To Say This To You (Korova), které produkoval Jeff Saltzman stojící za albem Hot Fuss kapelky The Killers.
Prozatím posledním znamým jsou stejně jako vloni Kaiser Chiefs. Únorová dvojka Yours Truly Angry Mob (b-Unique) mě sice moc nedostala, ale protože si Esterka oblíbila úvodní Ruby a pak nechá cd hrát až do konce, začíná se mi album dostávat do hlavy čím dál tím víc. Jen tak pro zajímavost a pamětníky. Víte co bylo na den přesně před třemi lety? Případné správné odpovědi ...

Žádné komentáře: