neděle 11. března 2007

THE MULES - SAVE YOUR FACE

Když jsem si v srpnu loňského roku pořídil i s věnováním debutové album oxfordských The Mules, moc jsem nechápal, proč se stalo deskou opomíjenou. Uběhl víc jak půlrok a dílko se za podpory vydavatelství Kartel dostává v pondělí 12.3. opět na pulty. Nevím, zda ve stejně krásném obalu jako od Organ Grinder Records, ale určitě zklamáni nezůstanete.
The Mules, původně osmičlenná country kapela se smrskla na pět kluků v čele s Edem a Jimem (+ Nico, Duncan, Tim) a není jim vzdálen post-punk, blues, ska, zmíněné country, či electrobilly.
První EP Grab Your Musket z ledna 2005 obsahovalo 6 skladeb a bylo za pár dní v čudu. Tehdy je odchytili Marquis Cha Cha, kteří vydali 7" Polly-O / Misprint ke konci roku. Další nahrávky se už týkají (kromě reedice alba) Organ Grinder Records. V srpnu 2006 opět sedmipalec Here To Help / The Devil & The Ploughman, předznamenávající album vycházející v srpnu a do konce roku ještě vánoční CD-R Christmas Songs, kam nahráli Wassail Song a I Can't Feel At Home (In This World And More).
26. března vyjde další singl z alba Save Your Face, nazvaný We're Good People, kde na béčku najdete živák Problems With Exits. 12" podoba bude ukrývat remixy We're Good People od kapel CSS a Lighs (také Organ Grinder Records).
The Mules The Mules The Mules The Mules The Mules.....

Žádné komentáře: