pondělí 19. listopadu 2007

Liars - Leopard On My Right / Dear

Sotva se minulý týdem už docela zcivilizovaní Liars vyšvihli s druhým singlem House Clounds z jejich letošního čtvrtého alba Liars, máme tu po béčkové Red Dirt další dvě pološílené novinky. Tentokrát ne na domovských Mute, ale u mnohem a mnohem mladších Heartfast Records, přinášejících posluchačům nahrávky v zajímavějších a kouzelnějších provedeních, než stojaté zavedené firmy. Ne jinak je to i s jejich třetí položkou Leopard On My Right / Dear, na barevném sedmipalci (Jessie Jackson), se kterým se vám do rukou dostane v jednom balení i DVD záznam Live At Everywhere.
Zde se všichni mohou těšit na Do as the Birds Do, Eat the Remains, jinak b stranu singlu The Other Side Mt. Heart Attack ze třetího alba, ze kterého pochází i A Visit From Drum, druhé album zastupuje Hold Hands and It'll Happen Anyway a čtvrtou raritkou je předělávka Territorial Pissings. Ano, skladba slavnější než slavné aberdeenské Nirvany, z jejich téměř nedotknutelného opusu Nevermind (1991 Geffen).
Kamarádíte-li se s ozubenými koly Einstürzende Neubauten a osmdesátkovým rachotem Sonic Youth, přijměte prosím Leopard On My Right / Dear jako pozvánku do industriální temnoty 21. století.
They Threw Us All In A Trench & A Monument On Top (2002)
They Were Wrong So We Drowned (2004)
Drums Not Dead (2006)
Liars (2007)

Žádné komentáře: