úterý 6. listopadu 2007

PORT ROYAL / DEDO

V Polsku sice padá vláda Jardy Kaczyńského, ale na druhou stranu zde silně posilují janovští Port-Royal. Po srpnové návštěvě u našich severních sousedů se zítra vracejí na první ze čtyř štací, které ukončí 11. listopadu v Krakowě. To, že mají panickou hrůzu z českých taxikářů a lupičů převlečených za číšníky dokazuje i fakt, že se koncertně naší zemičce z (ne)daleka vyhýbají.
Na jejich letošní dvojce Afraid To Dance vyšlé na značce Resonant najdete i skvělou (jak jinak) Anya:Sehnsucht, které vyčaroval vlasní remixovou podobu jejich krajan z unescového Ferrara nedaleko Bologně Stefano Panzera, tvořící pod jménem Dedo. Tenhle elektronek má za sebou CD-R Toys (2002), Bluemorning (2003) a březnové EP Gaze z anglického White Label Music, kterému vdechli život na iTunes. Kromě titulní skladby si můžete ve 22 minutách vychutnat následující Summer, The Ballad Of The 9 a Goodbye.
Nevím jak dlouho zde budeme čekat na Port-Royal, ale pokud je někdo ve stejném napětí jako já, může si (doufám) tu chvilku ukrátit tímto příjemným ípíčkem.

Žádné komentáře: