středa 23. května 2007

VON SÜDENFED - TROMATIC REFLEXXIONS

Spojením Manchester - Düsseldorf, nebo The Fall - Mouse On Mars, získáte trojici Mark E. Smith, Andi Thoma a Jan St. Werner, nebo-li Von Südenfed.
První společnou spolupráci předvedli v roce 2004 u německé značky Sonig, kde vyšel A/AA 12" Wide That Sound / Cut The Gain. Před týdnem, ovšem už u Domino Records se vynořuje další dvanáctipalec, tentokrát pojmenovaný Fledermaus Can't Get It, na kterém najdete jeho čtyři různé podoby (Tromhead Cut, Dr. Dong-Hun Chung Version, Max Tundra Mix, Hooloo Rock) a jinak se jedná o úvodní "pecku" ze včerejšího debutového alba Tromatic Reflexxions.
Zde se v electro-post-punkově špinavém discu krčí dvanáct šlapajících vychytávek, které jakoby ztratil někdo z DFA Records. Ale koho to zajímá. Původního dnes už asi není nic (krom času budoucího, asi...) a tu vaší průměrnou náladu pozvednou aspoň o 25%
Na léto mají Von Südenfed naplánována všelijaká vystoupení po festivalech, tak až jejich jméno někde najdete, určitě na ně zajděte. Pokud ještě budou hrát - spolu.

Žádné komentáře: